SKIN BALANCE SET

Vratite koži prirodni balans, da bi ona Vama vratila lepotom. Ovaj trio set je namenjen celodnevnoj nezi mešovite i masne kože, kao i kože sklone uplama,a čine ga dnevna krema, noćni serum i mlečni gel za čišćenje lica.

1. Calming REPAIR cream / Umirujuća dnevna krema

Obilje umirujućih sastojaka, antioksidanata i esencijalnih masnih kiselina u ovoj nežnoj kremi, pomažu u balansiranju i poboljšanju teksture, dok u isto vreme štite kožu od gubitka vlage. Visoka zastupljenost ulja makadamije i jojobe u ovoj kremi za lice koži pruža intenzivnu hidrataciju. Sadrži bisabolol, aktivnu supstancu iz blagotvorne kamilice, poznatu po svojim umirujućim, anti-inflamatornim i antimikrobnim svojstvima.

2. CLEANSING milk gel / Mlečni gel za čišćenje lica

Uklonite sa lica sve nečistoće, šminku i težinu proteklog dana, penastim mlečnim gelom koji će nakon ispiranja kožu ostaviti čistom, glatkom i spremnom za noćnu kremu. Gelasta prirodna formulacija sa pantenolom ne iritira oči, a u isto vreme efektno uklanja šminku i ostale nečistoće sa lica.

3. SERUM 35+ / Noćni serum

Kada je koži potrebno da se obnovi, hidrira i izbalansira, obradujte je fantastičnim serumom sa uljem nara i divlje ruže. Intenzivan tretman sa 6 ulja, bogatih esencijalnim masnim kiselinama, antioksidantima i vitaminima E i A. Možete ga ukapati u redovnu noćnu kremu ili koristiti samostalno, za intenzivniji rezultat. Ulje nara je jedini izvor omega 5 masne kiseline, zbog čega je jedan od najjačih antioksidansa i može da odigra ključnu ulogu usporavanju procesa starenja.

3,680.00 RSD

- +
Kategorija: