HYDRA PLUS SET

Nema na zalihama

Set za intenzivnu hidrataciju, koji će vašoj koži dati elastičnost, blistav ten i podmlađen izgled. Posebno je preporučljiv za dehidriranu kožu, kožu umornog izgleda i bez sjaja.

1. Deep moisture HYDRATING cream / Hidrantna dnevna krema

Sačuvajte elastičnost i sprečite gubitak vlage zahvaljujući moćnim biljnim uljima i ekstraktu crnog sleza koji će održati vašu kožu hidriranom tokom celog dana. Prisustvo antioksidanata iz ulja jojobe i avokada je čini savršenom za celodnevnu negu i zaštitu od negativnih uticaja iz spoljašnje sredine (smog, zagađenja iz vazduha). Ova krema za lice pogodna je i kao podloga za šminku.

2. CLEANSING milk gel / Mlečni gel za čišćenje lica

Uklonite sa lica sve nečistoće, šminku i težinu proteklog dana, penastim mlečnim gelom koji će nakon ispiranja kožu ostaviti čistom, glatkom i spremnom za noćnu kremu. Gelasta prirodna formulacija sa pantenolom ne iritira oči, a u isto vreme efektno uklanja šminku i ostale nečistoće sa lica.

3. SERUM 35+ / Noćni serum

Kada je koži potrebno da se obnovi, hidrira i izbalansira, obradujte je fantastičnim serumom sa uljem nara i divlje ruže. Intenzivan tretman sa 6 ulja, bogatih esencijalnim masnim kiselinama, antioksidantima i vitaminima E i A. Možete ga ukapati u redovnu noćnu kremu ili koristiti samostalno, za intenzivniji rezultat. Ulje nara je jedini izvor omega 5 masne kiseline, zbog čega je jedan od najjačih  antioksidansa i može da odigra ključnu ulogu usporavanju procesa starenja.

Kategorija: