/
/
/
CITY LIFE SET

CITY LIFE SET

Nema na zalihama

Set bogat antioksidantima za sve urbane, savremene žene, čija je koža svakodnevno izložena nepogodnostima gradske sredine, smogu, dimu, zagađenjima, stresu i brzom životu.

1. ANTIOX serum / Antioks dnevni serum

Miks 7 ulja sa snažnim antioksidativnim dejstvom, namenjen za aktivnu dnevnu negu, zaštitu od zagađenja i drugih negativnih faktora gradske sredine. Sadrži ulje brusnice i maline sa perfektno izbalansiranim odnosom esencijalnih masnih kiselina koje pospešuju proizvodnju kolagena i daju koži elastičnost. NAUČNO POTVRĐENA ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST SERUMA.Sposobnost hvatanja slobodniih radikala preko 83%. Naučno istraživački rad pogledajte ovde.

2. CLEANSING milk gel / Mlečni gel za čišćenje lica

Uklonite sa lica sve nečistoće, šminku i težinu proteklog dana, penastim mlečnim gelom koji će nakon ispiranja kožu ostaviti čistom, glatkom i spremnom za noćnu kremu. Gelasta prirodna formulacija sa pantenolom ne iritira oči, a u isto vreme efektno uklanja šminku i ostale nečistoće sa lica.

3. Deep moisture HYDRATING cream / Hidrantna dnevna krema

Sačuvajte elastičnost i sprečite gubitak vlage zahvaljujući moćnim biljnim uljima i ekstraktu crnog sleza koji će održati vašu kožu hidriranom tokom celog dana. Prisustvo antioksidanata iz ulja jojobe i avokada je čini savršenom za celodnevnu negu i zaštitu od negativnih uticaja iz spoljašnje sredine (smog, zagađenja iz vazduha). Ova krema za lice pogodna je i kao podloga za šminku.

Kategorija:
https://drwolfin.com/wp-content/uploads/2019/03/dostava.jpg
BESPLATNA DOSTAVA
U Srbiji za kupovinu preko 3000 RSD

https://drwolfin.com/wp-content/uploads/2019/03/sigurna-kupovina.jpg
100% SIGURNA
KUPOVINA
Povraćaj novca – detalji

https://drwolfin.com/wp-content/uploads/2019/03/podrska.jpg
PODRŠKA
24/7
Kontakt

Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

Korpa

Nema proizvoda u korpi.