CITY GIRL SET

Za sve urbane, savremene žene, čija je koža svakodnevno izložena nepogodnostima gradske sredine, smogu, dimu, zagađenjima, stresu i brzom životu. Set bogat antioksidantima koji će kožu štititi tokom dana, a obnavljati tokom noći.

1. ANTIOX serum / Antioks dnevni serum

Miks 7 ulja sa snažnim antioksidativnim dejstvom, namenjen za aktivnu dnevnu negu, zaštitu od zagađenja i drugih negativnih faktora gradske sredine. Sadrži ulje brusnice i maline sa perfektno izbalansiranim odnosom esencijalnih masnih kiselina koje pospešuju proizvodnju kolagena i daju koži elastičnost. NAUČNO POTVRĐENA ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST SERUMA.Sposobnost hvatanja slobodniih radikala preko 83%. Naučno istraživački rad pogledajte ovde.

2. CLEANSING milk gel / Mlečni gel za čišćenje lica

Uklonite sa lica sve nečistoće, šminku i težinu proteklog dana, penastim mlečnim gelom koji će nakon ispiranja kožu ostaviti čistom, glatkom i spremnom za noćnu kremu. Gelasta prirodna formulacija sa pantenolom ne iritira oči, a u isto vreme efektno uklanja šminku i ostale nečistoće sa lica.

3. Deep & Intensive REGENERATING cream / Regenerativna noćna krema

Hranljiva, masna formulacija koja se postepeno upija tokom noći, namenjena intenzivnoj ishrani i regeneraciji kože. Prodire duboko u kožu i podstiče proces obnavljanja ćelija, posebno zahvaljujući ekstraktu zelenog čaja, jednom od najmoćnijih antioksidanata. Probudite se sa obnovljenom, mekanom i odmornom kožom.

3,810.00 RSD

- +
Kategorija:
https://drwolfin.com/wp-content/uploads/2019/03/dostava.jpg
BESPLATNA DOSTAVA
U Srbiji za kupovinu preko 2000 RSD

https://drwolfin.com/wp-content/uploads/2019/03/sigurna-kupovina.jpg
100% SIGURNA
KUPOVINA
Povraćaj novca – detalji

https://drwolfin.com/wp-content/uploads/2019/03/podrska.jpg
PODRŠKA
24/7
Kontakt

Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

Korpa

Nema proizvoda u korpi.