BEAUTY BASIC SET

Nema na zalihama

Trio set koji će omogućiti Vašoj koži da ostane lepa i blistava tokom celog dana. Namenjen je hidrataciji i regeneraciji, a čine ga dnevna krema, noćna krema i mlečni gel za čišćenje lica. Ovaj set je posebno pogodan za negu normale i dehidrirane kože.

1. Deep moisture HYDRATING cream / Hidrantna dnevna krema

Sačuvajte elastičnost i sprečite gubitak vlage zahvaljujući moćnim biljnim uljima i ekstraktu crnog sleza koji će održati vašu kožu hidriranom tokom celog dana. Prisustvo antioksidanata iz ulja jojobe i avokada je čini savršenom za celodnevnu negu i zaštitu od negativnih uticaja iz spoljašnje sredine (smog, zagađenja iz vazduha). Ova krema za lice pogodna je i kao podloga za šminku.

2. CLEANSING milk gel / Mlečni gel za čišćenje lica

Uklonite sa lica sve nečistoće, šminku i težinu proteklog dana, penastim mlečnim gelom koji će nakon ispiranja kožu ostaviti čistom, glatkom i spremnom za noćnu kremu. Gelasta prirodna formulacija sa pantenolom ne iritira oči, a u isto vreme efektno uklanja šminku i ostale nečistoće sa lica.

3. Deep & Intensive REGENERATING cream / Regenerativna noćna krema

Hranljiva, masna formulacija koja se postepeno upija tokom noći, namenjena intenzivnoj ishrani i regeneraciji kože. Prodire duboko u kožu i podstiče proces obnavljanja ćelija, posebno zahvaljujući ekstraktu zelenog čaja, jednom od najmoćnijih antioksidanata. Probudite se sa obnovljenom, mekanom i odmornom kožom.

Kategorija: