Setovi

Poklon setovi za žene su uvek lep znak pažnje, a pogotovo ukoliko se u njima nalazi prirodna kozmetika najvišeg kvaliteta. Savršen poklon predstavljaju preparati koji postižu zdrav, svež i blistav izgled, i uz koje će savremena žena izgledati negovano u svakom trenutku. Ukoliko vas zanimaju ovakvi ženski setovi kozmetika Dr Wolfin je za vas pripremila kombinacije najboljih prirodnih proizvoda.

  Pokloni za nju kao odraz kvaliteta

  Pokloni govore mnogo o vašem odnosu i tome koliko poznajete osobu, a naša prirodna kozmetika, koja predstavlja savremeni koncept nege kože, svakako šalje snažnu poruku. Bilo da su želite da iznenadite lepšu polovinu, prijateljicu ili bliskog člana porodice, naši poklon setovi su odličan izbor, jer simbolizuju lepotu i kvalitet, a povezuju nauku i prirodu.

  Dr Wolfin poklon setovi za žene predstavljaju zasta vredan dar. Naši preparati inspirisani su prirodom, a prilikom kreiranja istih oslanjali smo se na naučna istraživanja. Kao rezultat smo dobili kozmetiku visokih performansi, koja za cilj ima kožu koja je balansirana iznutra, a blistava spolja.

  Idealni pokloni za nju su oni koji će joj izmamiti osmeh na lice, a proizvodi koji za rezultat imaju blistavu i svežu kožu će svakako to postići. Obradujte dragu osobu poklonom koji će negovati njenu lepotu, i ona će to sigurno znati da ceni.

  Poklon setovi za žene po Vašem izboru

  Kada je u pitanju idealan izbor za poklon kozmetika se više puta pokazala kao odlično rešenje. Kvalitetne kreme i preparati su potreba svake žene, i nešto što bi trebalo da bude deo njene rutine.

  Dr Wolfin poklon setovi za žene namenjeni su svim generacijama i tipovima kože, pa ćete lako naći nešto i za Vašu dragu osobu. Trenutno u ponudi imamo sledeće setove, koje možete poručiti online:

  • AGE STOP SET
  • BEAUTY BASIC SET
  • CITY GIRL SET
  • HYDRA PLUS SET
  • SKIN BALANCE SET

  Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

  Korpa

  Nema proizvoda u korpi.