SERUMI

/
/
SERUMI

Serumi za lice su preparati koji dolaze kao pretposlednji korak u nezi kože. Svaka žena koja teži ka zdravoj i blistavoj koži, u svoju rutinu nege treba da uključi kvalitetan i pouzdan serum za lice. 

U Dr Wolfin asortimanu kozmetike smešteni su prirodni serumi za lice pogodni za dnevnu i noćnu negu svih tipova kože. Naši preparati dolaze kao rezultat višegodišnjeg iskustva i predstavljaju spoj pažljivo biranih sastojaka iz prirode. Istražite našu ponudu i pružite najbolji tretman svom licu.

  Serum za lice kao sjajno rešenje za sve tipove kože

  Bilo da vas muče nesavršenosti, bore, fleke, drugi kožni problemi ili jednostavno želite da održavate lice u optimalnom stanju, serum je gotovo neizostavni segment nege. Ovi preparati sadrže visoku količinu aktivnih sastojaka, lagane su strukture i na taj način prodiru dublje u kožu, čineći je zdravom iznutra. 

  Budući da nega upravo počinje tu, u najdubljim slojevima kože, uloga seruma je neosoprna. Ipak, da bi rezultati bili osetni, a vaša koža zdrava i negovana, važno je da odaberete najbolji serum za lice koji odgovara vašim potrebama. 

  Baš takvi serumi deo su naše ponude! Sačinjeni od prirodnih sastojaka, naučno ispitani preparati bez silikona, parabena, veštačkih boja i mirisa napraviće promenu i na najzahtevnijim tipovima kože.

  Sa uključivanjem seruma u svakodnevnu negu treba početi već u dvadesetim godinama, posebno ako želite ciljano da delujete na određeni problem. Ukoliko se odlučite za prirodne preparate, budite sigurni da će vam vaša koža pokazati zahvalnost, posebno tokom kasnijih godina u životu.

  Dr Wolfin prirodni serumi za zdravu kožu

  Redovna i pravilna nega lica vode do zdrave kože, zato je serum za lice korak koji ne bi trebalo preskakati. Kada se vaša nega sastoji od prirodnih preparata visokog kvaliteta, možete biti sigurni da ste postavili sjajne temelje za zdravu kožu. 

  Najbolji serum za lice je onaj koji odgovara vašem tipu i stanju kože lica, te smo u našu ponudu uneli preparate koji će odgovoriti na sve vaše zahteve. Nudimo vam: 

  • C blend vitalizing serum – serum sa vitaminom C pogodan za sve tipove kože, a posebno za umornu kožu sa tamnim flekama;
  • Antiox serum – antioksidativni serum pruža elastičnost i vitalnost koži izloženoj faktorima gradske sredine;
  • Anti age serum 35+ je serum pogodan za usporavanje procesa starenja i redukovanje bora;
  • Total renewal serum – preparat namenjen zreloj i dehidriranoj koži koja zahteva intenzivnu hidrataciju;

  Istražite naš asortiman prirodnih seruma 

  Ukoliko želite vašoj koži da pružite dubinsku negu kvalitetnim preparatima, pogledajte našu paletu proizvoda. Svaki serum za lice dolazi sa detaljno opisanim sastojcima koje možete istražiti i uveriti se da vam nudimo prirodnu kozmetiku blagotvornog sastava, kreiranu po naučnim principima.

  Istražite našu ponudu i poručite online serum odgovarajućih karakteristika, a možete biti sigurni da uz Dr Wolfin, dugoročni efekti neće izostati.

   

   

  Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

  Korpa

  Nema proizvoda u korpi.