Kreme za osetljivu kožu

/
/
Kreme za osetljivu kožu

Krema za osetljivu kožu se najčešće koristi kao krema za suvu kožu, koja je usled različitih vremenskih uslova često ispucala. Ukoliko se krema za osetljivu kožu lica i tela redovno koristi, ona doprinosi i očuvanju prirodne blistavosti, elastičnosti, hidratacije i mladalačkog izgleda kože. Prirodna kozmetika, koja je najveći saveznik savremene žene u borbi protiv štetnih efekata stresa  i ekoloških zagađenja, je i u ovom slučaju najbolji izbor. U želji da kožu tretiramo na najbolji način, iz lične potrebe je nastala kozmetika Dr Wolfin.  Prirodne kreme za ispucalu kožu, kao i ostale osetljive i suve delove kože lica i tela, deo su našeg asortimana.

 

  • ATOPIC CREAM

   1,500.00 RSD

   Suva i oštećena koža, sklona dermatitisu / 40 ml Hranljiva krema pogodna za negu suve, veoma osetljive kože i kože sklone dermatitisu, ekcemima i iritacijama. Formulacija bez vode, sa velikim udelom ši putera, bogata uljem žutog noćurka (jagorčevine), kukui uljem i vitaminom E. Formulacija je obogećena uljem crne ribizle i…

  • SHEA CREAM

   1,100.00 RSD

   Veoma suva koža / 40 ml Hranljiva krema za osetljivu kožu, masne teksture sa velikim udelom ši putera, uljem nevena, uljam kantariona i vitaminom E. Obogaćena uljem Inka oraha blagotvornog u regeneraciji površine kože i obnavljanju lipidne barijere. Idealna za negu izuzetno suve i dehidrirane kože. Pogodna za negu lica…

  Prirodne kreme za suvu kožu i njene ispucale delove

  Uz pomoć prirodnih sastojaka, kao i truda u osmišljavanju najboljih formulacija, Dr Wolfin je uspeo da kreira prirodne kreme za ispucalu kožu i suvu kožu, odnosno za posebno osetljive delove kože, i na taj način ih učini dvostruko efektivnim, višenamenskim. Dr Wolfin kreme za osetljivu kožu baziraju se na prirodnim sastojcima koji su izuzetno hranljivi, među kojima je na primer ši puter – a upravo ovakvi sastojci poput njega idealan su izbor za negu osetljivih delova kože tela.

  Intenzivna ishrana kože, njena hidratacija i obnavljanje su ono što naše prirodne kreme za suvu kožu pružaju, a u sebi ne sadrže veštačke mirise i boje, paraben i silikone.

  Nega suve kože pomoću prirodne kozmetike

  Prirodna krema za osetljivo lice i telo, i njeno svakodnevno mazanje i utrljavanje postaje jedan od omiljenih rituala žena širom sveta i njihov način borbe protiv prevremenog starenja, gubljenja elastičnosti i blistavog sjaja, usled efekata koje gradski život ima na najveći ljudski organ – njeno veličanstvo – kožu.

  Koža je u prvom frontu tela kada se radi o izloženosti štetnim uticajima okoline, pa se ona mora negovati kremama sa prirodnim sastojcima, a žene to sve češće i rade – i dobijaju odlične rezultate! Nega tela sa suvim i ispucalim delovima kože posebno je zahtevna, kao i nega osetljive kože, a pomoću temeljnih naučnih istraživanja otkrili smo koji su sjajni sastojci za tretiranje suve kože, te ih uvrstili kao glavni sastojak i kreirali kreme za suvu kožu tela

  Jednostavno, brzo i svakodnevno korišćenje krema za telo Dr Wolfin učiniće kožu zahvalnom na ovom vrhunskom tretmanu, a ne sumnjamo da će vam se ona odužiti na najbolji mogući način – svojom lepotom.

  Dr Wolfin – najbolje kreme za suvu kožu

  Trenutno, u našem asortimanu nalazi se kreme za ispucalu kožu, kao i ostale osetljive delove, koje odlikuje visoka efektivnost, kao i vrhunski odabir blagotvornih prirodnih sastojaka koji predstavljaju njen sastav:

  • ULTRA NOURISHING SHEA cream
  • ATOPIC Cream – ATOPIK krema sa uljem žutog noćurka

  Ukoliko su i za vas najbolje kreme za osetljivu kožu one koje podrazumevaju prirodne sastojke i efekat na duže staze – pogledajte detaljan sastav naših proizvoda i poručite online višenamensku kremu za osetljivu kožu, ili bilo koju drugu iz našeg asortimana.

  Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

  Korpa

  Nema proizvoda u korpi.