Kreme za osetljivu kožu

/
/
Kreme za osetljivu kožu

Kreme za osetljivu kožu lica i tela neizostavan su deo nege svih savremenih žena kod kojih se javilo stanje osetljive kože. Iako se stanje osetljivosti može javiti kod gotovo svih tipova kože, krema za osetljivu kožu se najčešće koristi kao krema za suvu kožu, koja je usled različitih vremenskih uslova često ispucala. Prirodne kreme za osetljivu kožu lica, kao i ostale osetljive i suve delove tela, deo su našeg asortimana. Istražite našu ponudu!

 

  Prirodne kreme za osetljivu kožu lica i tela

  Osetljiva koža lica zahteva posebnu negu ne bi li povratila svoj stari sjaj i blistavost, bez neprijatnog osećaja peckanja, zatezanja i neprijatnog crvenila. Prirodna krema za osetljivo lice i telo i njeno svakodnevno mazanje postaje jedan od omiljenih rituala žena širom sveta i njihov način borbe protiv gubljenja elastičnosti i dehidriranosti kože, usled efekata koje gradski život ima na najveći ljudski organ – njeno veličanstvo – kožu.

  Koža je u prvom frontu tela kada se radi o izloženosti štetnim uticajima okoline, pa se ona mora negovati kremama sa prirodnim sastojcima, a žene to sve češće i rade – i dobijaju odlične rezultate! Osetljiva, suva i ispucala koža lica i tela posebno je zahtevna. Pomoću temeljnih naučnih istraživanja otkrili smo koji su sjajni sastojci za tretiranje suve kože, te ih uvrstili kao glavni sastojak i kreirali kreme za negu suve kože tela

  Jednostavno, brzo i svakodnevno korišćenje krema za telo Dr Wolfin učiniće osetljivu kožu zahvalnom na ovom vrhunskom tretmanu, a ne sumnjamo da će vam se ona odužiti na najbolji mogući način – svojom lepotom. 

  Negujuće kreme za suvu kožu 

  Pomoću prirodnih sastojaka i pažljivo osmišljenih formulacija, Dr Wolfin je kreirao prirodne kreme za ispucalu kožu, odnosno za posebno osetljive delove kože, i na taj način ih učinio dvostruko efektivnim – višenamenskim

  Dr Wolfin kreme za osetljivu kožu baziraju se na prirodnim sastojcima koji su izuzetno hranljivi, poput ši putera, ulja nevena, jagorčevine i mnogih drugih – a upravo ovakvi sastojci idealan su izbor za negu oštećenih delova kože tela i lica.

  Najbolje kreme za suvu kožu dobrinose Intenzivnoj ishrani osetljive kože, njenoj hidrataciji i dubinskom obnavljanju. 

  Upravo takve formulacije uvrstili smo u našu paletu proizvoda, a naše prirodne kreme za suvu kožu u sebi ne sadrže veštačke mirise i boje, paraben i silikone, pa možete biti sigurna da će osetljiva koža odlično odreagovati. Možete biti sigurni da ćete na osetljive delove kože nanositi blagotvorne sastojke koje će udruženim snagama vašoj koži pružiti kraljevski tretman. 

  Istražite našu ponudu krema za suvu i osetljivu kožu lica i tela

  U našoj ponudi nalaze se kreme za ispucalu kožu, kao i ostale osetljive i oštećene delove, koje odlikuje visoka efektivnost, kao i vrhunski odabir blagotvornih prirodnih sastojaka koji predstavljaju njen sastav:

  • ULTRA NOURISHING SHEA cream – krema za veoma suvu kožu
  • ATOPIC Cream – ATOPIK krema sa uljem žutog noćurka – krema za suvu i oštećenu kožu sklonu dermatitisu 

  Ukoliko su i za vas najbolje kreme za osetljivu kožu one koje podrazumevaju prirodne sastojke i efekat na duže staze – pogledajte detaljan sastav naših proizvoda i poručite online višenamensku kremu za osetljivu kožu, ili bilo koju drugu iz našeg asortimana.

   

  Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

  Korpa

  Nema proizvoda u korpi.