Anti-age

/
/
Anti-age

Anti age kreme su deo rutine svake savremene žene koja brine o svom izgledu, i kojoj je važno da njena koža što duže zadrži zdrav, svež i blistav izgled. Efektivna krema za bore, kao i serumi za lice sa anti age efektom deo su asortimana Dr Wolfin prirodne kozmetike, brenda koji vašoj koži obezbeđuje negu uz najkvalitetnije sastojke i pažljivo kreiranu formulaciju sa dugoročnim efektima.

  Šta najbolja krema za bore oko očiju treba da sadrži?

  Sve anti age kreme za cilj imaju uklanjanje bora, sa kojima se svaka žena, pre ili kasnije suočava. Kako biste umanjile njihov efekat, ili sprečile nastanak bora bitno je da anti age kreme postanu deo vaše rutine već u tridesetim godinama života.

  Bore oko očiju se obično prvo pojavljaju, pa je ovo područje koje prvo treba i tretirati. Hijaluronska kiselina je sastojak koji najbolja krema za bore oko očiju mora da sadrži, kako bi se osetljiva zona hidrirala i kako bi se povećala elastičnost kože.

  Dr Wolfin anti age kreme stimulišu mikrocirulaciju i pospešuju regeneraciju kože, zahvaljujući tome pored hijaluronske kiseline ne sadrže parabene, silikone veštačke boje i mirise, već dragocena biljna ulja.

  Anti age serumi za lice

  Čak ni najbolja krema za bore oko očiju nije dovoljna anti age nega koja Vam je potrebna. Serumi za lice koji su deo Dr Wolfin asortimana namenjeni su celom licu i koži vrata, a odovaraju svim tipovima kože.

  Naši prirodni serumi za lice podstiču regeneraciju ćelija i pomažu u održavanju elastičnosti i vitalnosti vaše kože. Kombinacija prirodnih ulja i vitamina je razlog zbog su Dr Wolfin serumi za lice preporuka za svaku ženu koja želi da što duže održi mladalački izgled svoje kože, na potpuno zdrav i prirodan način.

  Najbolje anti age kreme Dr Wolfin asortimana

  Naše anti age kreme za bore i serumi za lice igraju ključnu ulogu u usporavanju procesa starenja. Dr Wolfin anti age program sadrži sledeće proizvode koje možete poručiti online:

  • Anti age eye cream with Hyaluronic acid – Anti age krema za zonu oko očiju sa hijaluronskom kiselinom
  • Anti age serum 35+
  • Anti age serum 45+

  Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

  Korpa

  Nema proizvoda u korpi.