Otvorena je prva dr Wolfin prodavnica – oaza nege koju ćete obožavati

Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da vam dr Wolfin prirodnu kozmetiku učinimo dostupnom i u prvoj prodavnici u kojoj se uživo možete uveriti u visoku efikasnost naših prirodnih proizvoda. Naša online prodavnica do sada je bila jedini način kupovine prirodnih preparata koje ste zavoleli, a od sada svoje omiljene proizvode možete kupiti uživo.

Prva dr Wolfin prodavnica se nalazi u lako dostupnom delu grada – naselju Belvil na Novom Beogradu. Dr Wolfin vas čeka na adresi Đorđa Stanojevića 11đ (zgrada “Jorgoan”, lokal br. 12)

Saznajte koje vas pogodnosti čekaju u prodavnici i jednom posetom napravite veliku promenu na kojoj će vam koža biti zahvalna!

Grana

Saznajte sve o svojoj koži u dr Wolfin prodavnici

Želite negovanu kožu? Tragate za efikasnom kozmetikom, prilagođenom vašim potrebama, koja će zaista napraviti željenu promenu na vašem licu? Uz to, voleli biste da je ona prirodna i bezbedna, lišena potencijalno štetnih supstanci?

Utvrdite precizno kom tipu vaša koža pripada, kakvi joj preparati odgovaraju i na koji je način treba negovati. Uz to, dobićete i personalizovanu preporuku za rutinu nege lica, prilagođenu tipu i stanju vaše kože. Potpuno besplatno i bezbolno!

Softver Solutionist - odredite tip kože uz laku i brzu proceduru

Aparat za merenje tipa i trenutnog stanja kože dostupan je u našoj prodavnici svakom posetiocu koji želi da sazna više o svojoj koži, koja pored estetske vrednosti, ima i ulogu prve linije odbrane vašeg organizma. Aparat meri najvažnije faktore i odlike kože na pouzdan način, pružajući saznanja o:

  • Nivou hidriranosti,
  • Nivou sebuma,
  • Stanju pora,
  • Melaninu, odnosno pigmentacijama,
  • Aknama,
  • Borama,
  • Stepenu osetljivosti.

Inovativni softver Solutionist ove podatke potom sumira i pouzdanom formulom pruža dugo željeni odgovor na najčešću kozmetičku nedoumicu svake dame: “Kom tipu moja koža pripada i u kakvom je stanju?”. 

Odgovor dobijate na licu mesta, za svega nekoliko minuta!

Nega prilagođena vašim potrebama - besplatna preporuka sasvim personalizovane nege

“U novootvorenoj dr Wolfin prodavnici osim analize kože, pružamo vam i preporuku o načinu nege: potpuno personalizovanu, besplatnu i kreiranu prema potrebama vaše kože, njenom stanju i rezultatima analize.”

Prirodne formulacije nežnih preparata za negu sada vas čekaju u našoj prodavnici u Belvilu, oazi prirodne lepote!

Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

Korpa

Nema proizvoda u korpi.