O nama

/
O nama
dr Wolfin prirodna kozmetika

Lepota je više od nege kože

Iskreno verujemo da je lepota više od skladnih crta lica i onoga što vidimo na površini kože. Lepota dolazi iz širokog osmeha, radosnog srca, ljubavi koju osećamo i širimo, želje da činimo dobro i brige kakav trag u svetu za sobom ostavljamo. Tako verujemo da je najbolja nega, ona koja nas čini ne samo da izgledamo lepše, nego i da se osećamo lepšim, boljim i sigurnijim.

Za nas, sve počinje iznutra, pa i nega kože. Zato insistiramo na efektnim prirodnim sastojcima, naučno osnovanim činjenicama i iskrenim tvrdnjama.

Dr Wolfin koncept nege podrazumeva pokretanje procesa unutar same kože, duboko ispod njene površine. Procesa koji će koži omogućiti da se sama obnavlja i održi svoj prirodni balans. Jer balansirana iznutra, znači blistava spolja.

Moćna priroda

Kada je u pitanju lepota, sigurni smo da ništa ne može da se poredi sa prirodom, njenom sposobnošću regeneracije, njenom raskoši i sjajem, baš onome što želimo i vašoj koži. Hiljadama godina unazad poznate su isceliteljeske moći biljaka širom planete. Zato mi u prirodi tražimo prave kombinacije najdelotvornijih biljnjih ulja, sočnih plodova, ekstrakata korena i lišća, i njihovih fantastičnih sposobnosti da iscele, obnove, nahrane i daju našoj koži najbolje. Uz zveckanje epruveta i pipeta u dr WOLFIN laboratoriji, pretačemo prirodu u proizvode za negu kože, visoke efikasnosti i formulacije iz kojih će ona dobiti najviše.

Grana
Anti age eye cream sa hijaluronom
Hranljiva krema Shea

Nauka u lepoti

Koliko god verujemo u moć prirode još više verujemo u snagu nauke. U našim traganjima šta priroda još krije, i kako pronaći savršen sklad, naučne tvrdnje i dokazi su apsolutna obaveza, za svaki sastojak i svaki konačan proizvod. A savršen sklad se nalazi na preseku prirode i nauke, jer se u tom preseku opušta rigidnost nauke i usmerava spontanost prirode i tako nastaje balans. Dr Wolfin je mesto gde se stvaraju formulacije u koje je taj balans pretočen.

Mi smo tim naučnika i kreativaca, u stalnoj potrazi za boljim i delotvornijim. 

Posvećenost nas je učinila perfekcionistima, fokusiranim na detalje, svrhu, dizajn, i pre svega na kvalitet.

Šta kažu naši zadovoljni klijenti ?

Budući da vođenje privatni biznisa iziskuje mnogo vremena, jako mi je važno da kozmetika koju koristim svakodnevno bude pouzdana - Dr Wolfin je iskrena preporuka za žene poput mene.

Tatjana Ristić

Zadovoljan klijent

Dr Wolfin bih preporučila svim ženama koje drže do sebe i nege svog tena, na najkvalitetniji mogući način i savršenim formulacijama kojima se ovaj brend najviše i ističe.

Ana Đorđević

Zadovoljan klijent

Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

Korpa

Nema proizvoda u korpi.