Nauka i dr Wolfin

/
Nauka i dr Wolfin

Nega kože zauzima posebno mesto u životima ljudi još od davnina, počev od vremena kada je postojala samo jedna ″univerzalna″ krema pa do danas kada postoji čitav asortiman krema visoko specijalizovanih za određeni deo tela, vrstu problema ili životnu dob u kojoj se primenjuje. Moderno doba, ubrzan razvoj nauke i tehnologije donelo je potpuno novi koncept kozmetike i tako se na tržištu može naći i na hiljade različitih kozmetičkih proizvoda.

Ono za šta se mi u dr Wolfin kozmetici zalažemo jeste da nega kože počinje sa naukom i da na putu stvaranja novog, inovativnog, preparata naučna istraživanja predstavljaju imperativ sa više stanovišta.

Kako tipičan proizvod sadrži između 15 i 50 sastojaka neophodno je do detalja upoznati svaki od njih. Proučiti strukturu, fizičko-hemijska svojstva i način na koji ih ispoljavaju, kao i njihovu međusobnu interakciju. Da bismo formulisali specijalizovani kozmetički proizvod pored poznavanja samih sastojaka neophodno je poznavati i najveći ljudski organ koji je upravo izložen njihovom delovanju – kožu. Koža je od suštinske važnosti za opšte zdravlje i predstavlja barijeru između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti tela.Ona je veoma složen organ i da bi kozmetički proizvodi osim dobrih senzornih imali i funkcionalna svojstava neophodno je proučavati anatomiju i fiziologiju kože, upoznati njene slojeve, podsojeve i način na koji rade zajedno.

Potpis Dr Wolfin
Anti serum 45+
Dr Wolfin i nauka

Savršen spoj prirode i nauke

Kao kruna istraživanja, nalazi se proučavanje interakcije kože i željenih sastojaka. U ovoj fazi istraživanja nauka nam pruža odgovore na pitanja kao što su:

  • dubina sloja  kože do koje će sastojak dospeti;
  • sa kojim će se gradivnim elementima kože na tom putu sresti i kako će interagovati;
  • koja je koncentracija sastojka neophodna za njegovo najoptimalnije delovanje i mnoga druga.

U dr Wolfin kozmetici verujemo da spoj prirode i nauke, iako poseban izazov, predstavlja najbolji osnov za formulisanje proizvoda za negu kože koji su dobri za vas.

Rad sa rezultatima

Mi znamo da je transparentnost izuzetno bitna kada se radi o kozmetici, a za dame koje koriste naše proizvode biramo samo najbolje što nam priroda nudi.

Odlučili smo da sa vama podelimo detalje ispitivanja antioksidativne aktivnosti dr Wolfin Antiox serum uljane mešavine, koristeći se DPPH metodom, koji se zasniva na sposobnosti uzorka da hvata nastale slobodne DPPH∙ radikale.

Ispitivanje je dalo veoma pozitivne rezultate, na osnovu kojih možete biti sigurni da se mešavina ulja dr Wolfin Antiox serum može primenjivati u okviru svakodnevne nege kože za antioksidativnu zaštitu.

Antiox serum u bočici

Znanje iza dr Wolfin prirodne kozmetike

Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

Korpa

Nema proizvoda u korpi.