Šta pokloniti drugarici za rodjendan – korisni pokloni za rođendan prijateljici
/
/
Šta pokloniti drugarici za rodjendan – korisni pokloni za rođendan prijateljici
Prikaz devojke koja sedi na krevetu i otvara poklon

Šta pokloniti drugarici za rodjendan – korisni pokloni za rođendan prijateljici

Drugarice i prijateljice neke su od najbitnijih osoba u životu svake žene. 

One su tu da nas posavetuju, saslušaju, budu tu i u dobru i zlu, nezavisno od perioda života i godina! Upravo zbog toga, njihov rođendan je poseban dan i u našim životima.

To je dan kada želimo da obeležimo i proslavimo činjenicu da je na svet došla osoba koja nam toliko pomaže i ulepšava život! Naravno, jedan od najboljih načina da iskomunicirate svoju ljubav i pokažete pažnju jeste dobro osmišljen poklon, koji će vašoj drugarici pokazati da mislite na nju i njene potrebe.

Negovanje kože lica, otkrivanje novih preparata i proizvoda koji daju fantastične rezultate, jedne su od osnovnih tema razgovora koje sa radošću želimo da podelimo sa našim drugaricama. 

Inspirisani ovom činjenicom, odlučili smo da u nastavku teksta sa vama podelimo praktične i korisne ideje o tome šta pokloniti drugarici za rođendan, tako da provereno pomognete negovanju, tretmanu i ulepšavanju kože lica slavljenica svih uzrasta i godina! 

Originalan poklon za rođendan drugarici u dvadesetim

Dvadesete su za mnoge žene jedne od najturbulentnijih perioda života. To je vreme kada se odlazi na studiranje, nalaze prvi poslovi, ali i najviše vremena provodi u izlascima i provodima. Veliki broj žena će u ovom razdoblju eksperimentisati sa šminkom tražeći stil i rutinu koja im odgovara.

Upravo zbog eksperimentisanja sa proizvodima za dekorativu, vrlo je važno obezbediti dobru podlogu i negu, proizvodima za preparativu i čiščenja lica. Ne možete pogrešiti za beauty basic setom koji obuhvata osnovne proizvode za negu i čišćenje lica – dnevnu i noćnu kremu i blagi mlečni gel za čišćenje lica.

Devojka sa maskom za negu lica koja drži avokado u jednoj ruci

Za dodatnu negu i regeneraciju često tretirane kože, odlična je opcija i skin detox set, koji sadrži piling i dva seruma, koji čine kožu nežnom i glatkom, dajući efekat ujednačenog tena. Ovako tretirana koža, spremna je za dalju negu i predstavlja idealnu osnovu za šminkanje.

Ovo je nepogrešiv i originalan poklon za rođendan drugarici u dvadesetim jer će preparati za negu i čišćenje lica omogućiti koži lica da bude regenerisana i ukloniće nesavršenosti sa kože, te napraviti bazu na kojoj će puder i ostali proizvodi za dekorativu pristajati bolje, omogućavajući savršen finiš i lep, blistav ten tokom dana.

Najlepsi poklon za rodjendan drugarici koja ima 30 godina 

Tridesete su posebne godine u životu svake žene. Za razliku od dvadesetih koje su bojile brojna nova iskustva, promene, ali i nesigurnosti i neizvesnosti, tridesete su godine kada se najveći broj žena oseća bolje u svojoj koži. Za tridesete su često povezane asocijacije – izgradnja karijere, stvaranje porodice, ali i užurban život.

Da sve to isprate, tu su najbolje drugarice, koje treba da osmisle najlepši poklon za rođendan drugarici, koji će biti u skladu sa životnim stilom tridesetogodišnjakinje. Najlepši poklon za rođendan drugarici je onaj koji razume njene potrebe, a ujedno je i praktičan i koristan.

Prikaz čokoladne torte sa svećicom broj trideset

U skladu sa užurbanim gradskim životom – city life set bogat antioksidantskim svojstvima idealan je odabir za sve urbane, savremene žene, čija je koža svakodnevno izložena neprijatnostima gradske sredine koje izuzetno utiču na kvalitet kože lica, poput smoga, dima, i druga aero zagađenja.

Mnogi se slažu da sa antiejdž preparatima treba početi već nakon 25te, međutim, nećete pogrešiti ukoliko vašoj drugarici za rođendan kupite anti age serum 35+, namenjen intenzivnoj dodatnoj nezi. 

Pokloni za rođendan drugarici koja slavi 40. rođendan

Četrdesete su godine koje mnoge žene smatraju najboljim. Iskustvo i zrelost tridesetih nadograđene su životnim uspesima, poput ostvarene karijere i porodice. Socijalni krug je već oformljen i možete bezbrižno uživati u plodovima svog višegodišnjeg rada sa svojim prijateljicama. 

Idealan poklon za najbolju drugaricu za rođendan u četrdesetim, treba da iskomunicira sve navedeno, pa vam zbog toga preporučujemo da razmislite o kupovini preparata za dodatni tretman kože, namenjene uživanju. Takvi su naravno serumi, koji ukoliko se utrljavaju laganom masažom prstima pružaju umirujuće i relaksirajuće iskustvo koje podjednako prija telu i duhu. 

Prikaz rodjendanske torte sa svećicom broj četrdeset i pet

Serumi imaju naučno potvrđeno antioksidativno dejstvo, koje će koži vratiti sjaj i blistav ten. C blend vitalazing serum, na bazi vitamina C pospešuje proizvodnju kolagena koji se godinama sve manje proizvodi u telu, te doprinosi poboljšanju tonusa kože. Lice će opet biti elastično uz divan osećaj svežine prilikom nanošenja. 

Uvek dobra ideja za poklon drugarici za rođendan je i anti age set sa serumom i kremom namenjenoj okoloočnoj regiji koja je posebno osetljiva u ovim godinama. Kupovinom ovih kozmetičkih preparata, vašoj najboljoj drugarici poklonićete ne samo kvalitetan proizvod, već i ono što žene u četrdesetim znaju najviše da cene, a to je iskustvo.    

Ideje za poklon za 50. rođendan drugarici

Tokom godina struktura naše kože se menja, godinama broj lojnih i znojnih žlezdi se smanjuje, što ima kao posedicu suvlju kožu. Sposobnost kože da zadrži vodu se smanjuje, pa se zbog toga kod starijih dama mogu primetiti izraženije borice. Iako je ovo prirordan proces starenja, pravilnom negom može se usporiti razvoj suvoće kože.

Pa eto jedne ideje za poklon za 50 rođendan drugarici – adekvatni anti age set namenjen zreloj koži, koji će vratiti sjaj i punoću lica. Takođe, ovo je još jedna prilika za analizu stanja kože, koje se, kao što smo napomenuli godinama menja. Stanje kože treba blagovremeno proveriti i dobiti adekvatan savet od stručnih lica.

Takođe, poklon drugarici za rođendan u pedesetim, može biti i kvalitetan, koncentrovan i intenzivan tretman – Total renewal serum posebno kreiran da bi zadovoljio potrebe zrele, dehidrirane kože bez sjaja. 

Nadamo se da su vam je naš tekst bio koristan i inspirativan, te da su vam se dopale naše ideje za poklon za rođendan drugarici koja uživa u nezi svoje kože. Iskoristite pogodnosti internet kupovine i u svega par klikova, poručite poklon za rođendan za drugaricu, u našoj online prodavnici. 

Takođe, možete posetiti i dr Wolfin prodavnicu u Belvilu, na adresi Đorđa Stanojevića 11đ (zgrada “Jorgovan”, lokal br. 12), gde vi i vaša drugarica slavljenica, možete besplatno uraditi analizu stanja kože i dobiti savete o odgovarajućim preparatima od strane stručnjaka.

Ulepšajte rođendan prijateljice nezavisno od uzrasta, uz poklon koji će unaprediti njenu svakodnevnu rutinu i rituale nege, i obezbedite originalan poklon za rođendan drugarici u kome će iskreno uživati!

Share this post

Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

Korpa

Nema proizvoda u korpi.