Šta pokloniti drugarici za Novu godinu – ideje za novogodišnje poklone
/
/
Šta pokloniti drugarici za Novu godinu – ideje za novogodišnje poklone
Poklon upakovan u ukrasni papir sa mašnom pored veštačkog cveća

Šta pokloniti drugarici za Novu godinu – ideje za novogodišnje poklone

Pokloni za Novu godinu, odnosno probiranje samih poklona, oduvek je predstavljalo izazov – kome i šta treba kupiti, kolika sredstva treba uložiti i da li se opredeliti za zabavan novogodišnji poklon ili radije za koristan i funkcionalan?

Stvari se dodatno komplikuju kada biramo novogodišnji poklon za drugaricu koju želimo da oduševimo odabirom znaka pažnje koji će obožavati, rado koristiti, a koji joj je istovremeno i zaista potreban. 

Šta pokloniti drugarici za Novu godinu? 

Nekoliko ideja idealnih poklona za Novu godinu za drugaricu sa kojima sigurno nećete pogrešiti predstavljamo vam u narednim redovima. 

#1 Kvalitetan set kozmetike kao idealan novogodišnji poklon za drugaricu

Dok se ukusi devojaka i žena po pitanju modnog stila, kao i načina šminkanja, uvek razlikuju, te nikad ne možete biti potpuno sigurni da li je poklon u vidu odevnog komada ili dekorativne kozmetike zaista dopadljiv vašoj drugarici – sa kvalitetnom kozmetikom za negu ne možete pogrešiti.

Kada kažemo kvalitetna kozmetika, mislimo na preparate koji su efikasni i delotvorni, a čiji je sastav osmišljen u skladu sa principima nauke. Poželjno je da kozmetika bude i što bogatija sastojcima iz prirode, a da u sebi sadrži što manje veštačkih supstanci poput parabena, silikona, hemijskih boja i mirisa. Na ovakvom tretmanu koža je uvek zahvalna. 

Set namenjen hidrataciji i regeneraciji kože lica 

Beauty set za hidrataciju i regeneraciju koji će prijati svačijoj koži, a sačinjen je od hidratantne kreme, nežne umivalice u formi gela i regenerativne noćne kreme dobrodošao je na policu za negu svake devojke i žene, pa je definitivno odličan izbor novogodišnjeg poklona za drugaricu. 

Novogodišnji poklon za urbanu drugaricu 

Ukoliko tražite novogodišnji poklon za drugaricu koja živi užurbanim tempom, urbana je i zbog stila života konstantno izložena zagađivačima iz gradske sredine – City life set kozmetike je idealan izbor poklona za drugaricu. 

Sačinjen od antioksidativnog seruma, gela za čišćenje lica i dnevne kreme za dubinsku hidrataciju, ovaj set namenjen je urbanim damama čija koža žudi za pročišćenjem i zaštitom od štetnih uticaja gradske sredine na kožu lica. Fenomenalan je izbor za novogodišnji poklon i sigurno neće ostaviti drugaricu ravnodušnom.

Crveni, ukrasni novogodišnji papir za poklone

Uvek potreban set za hidrataciju lica 

Ako bismo samo jednu stavku nege morali da izdvojimo kao uvek potrebnu, rado primenjivanu u svim životnim dobima i krucijalnu za lep i negovan izgled, to bi bila hidratacija

Zato je i set za dubinsku hidrataciju lica uvek potreban i rado viđen u kozmetičkom asortimanu svake dame koja vodi računa o zdravlju i izgledu svog lica. Hydra plus set zato je savršen izbor poklona za svaku prijateljicu – sadrži tri ključna preparata za intenzivnu hidrataciju, uz koju slede i elastičnost kože, blistav ten, pa i podmlađen izgled.

Detox tretman naročito poželjan u vreme praznika

Zna se da praznične čarolije sa sobom donose i mnogo fine zimske hrane, ali i provođenja vremena unutra, u zagrejanim prostorijama. Osim toga, Nova godina je idealna prilika i za novi početak, a zna se da je detox kože jedan od najpoželjnijih tretmana, sa kojima započinje svaka nova rutina nege ili ritual ulepšavanja.

Skin detox set će vašoj prijateljici omogućiti da pročisti svoju kožu, unapredi njen sjaj i gladak dodir, istovremeno je i štiteći od oksidativnog stresa uz mnogo antioksidanasa i vitamina. 

#2 Mladolikost na dar – novogodišnji poklon po meri svake dame

Nema toga što bi moglo parirati poklonu koji će unaprediti mladolikost, umanjiti vidljivost borica i redukovati nastanak novih, pa ako izaberete kozmetički set tome namenjen sigurno nećete pogrešiti. 

Anti age kozmetika koja je pogodna za sve tipove kože i efikasna u ublažavanju znaka starenja na licu, idealan je novogodišnji poklon za dame koje žele da poboljšaju jedrinu i elastičnost kože lica. Mnogim devojkama i ženama najbolja drugarica je njihova majka, pa je anti age set savršen izbor i za novogodišnji poklon za mamu.

Misleći na ove dame, dr Wolfin asortiman obogatili smo i delotvornom anti age kozmetikom, kreiranom prema naučnim principima, a baziranom na prirodnim sastojcima. 

Odaberite između dva anti aging seta iz dr Wolfin asortimana – prvi set će doprineti jedrini i elastičnosti lica, dok će drugi vratiti živost i svežinu  zreloj koži lica. Omogućite prijateljici da u Novu godinu uđe sa novom rutinom nege i darujte joj mladolikost kao najlepši od svih poklona. 

#3 Beauty paketić kao novogodišnji poklon za najbolju drugaricu

Najbolja drugarica zaslužuje posvećivanje naročite pažnje prilikom osmišljavanja novogodišnjeg poklona, a ništa ne može da nadmaši novogodišnji paketić koji ste vi osmislili specijalno za nju. Još ukoliko se u njemu kriju preparati čija je namena ulepšavanje, a koje će moći da koristi u onim najlepšim trenucima posvećivanja vremena sebi – praznični poklon sigurno neće omanuti.

Napravite beauty paketić u koji ćete spakovati delotvorne kozmetičke preparate po želji, soli za kupanje, dekorativnu kozmetiku nalik ružu ili senkama za oči i lak za nokte. Možete odabrati i slične proizvode namenjene ulepšavanju i podariti ih osobi koja je cele godine bila uz vas. 

Proizvode zapakujte u lepu novogodišnju kutiju, a ceo poklon začinite i čestitkom u kojoj ćete ispisati najlepše želje. 

Iskoristite prednosti online kupovine i brzo i lako poručite poklon za Novu godinu za drugaricu u našoj brzoj i sigurnoj web prodavnici ili posetite dr Wolfin prodavnicu u Belvilu, na adresi Đorđa Stanojevića 11đ (zgrada “Jorgovan”, lokal br. 12). Ulepšajte praznike prijateljici uz poklon koji će unaprediti njenu svakodnevnu rutinu i rituale nege.

Share this post

Počnite da kucate i pritisnite Enter da biste pretražili

Korpa

Nema proizvoda u korpi.